Levering og returnering

Levering

Ved bestilling tilstræber vi, at afsende din pakke den pågældende dag, såfremt bestiller inden kl. 14.00. Bestillinger afgivet herefter sendes som regel den næste hverdag. Din bestilling vil altid blive afsendt senest 72 timer efter køb, med mindre andet er opgivet.

Vi sender til hele Danmark og vi tilbyder levering med DAO. Vi leverer ikke til udlandet (heller ikke Færøerne og Grønland).

Kunden modtager besked på e-mail og sms fra DAO, når vi afleverer forsendelsen i pakkeshoppen, og igen når pakken enten er blevet leveret i den ønskede DAO pakkeshop og kunden dermed kan hente pakken, eller når pakken er blevet leveret på den, af kunden, angivne adresse.

Forsendelsesomkostningerne betales delvist af kunden.

  • Der er gratis forsendelse til DAO pakkeshop ved ordrer over 599 DKK.
  • Ved ordrer under 599 DKK gælder følgende:
  • Levering til pakkeshop med DAO koster 29 DKK
  • Levering til privat adresse med DAO koster 39 DKK

Du vælger selv i hvilken DAO pakkeshop du vil have din pakke leveret. Vi sender pakken forsikret. Du får direkte besked på mail og/eller SMS fra DAO, når du kan afhente din pakke i din valgte pakkeshop. DAO oplyser, hvad du skal medbringe ved afhentning af pakken.

Som regel leverer vi inden for 1-4 hverdage efter bestillingen, hvis ikke andet er oplyst. For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Ønsker du at afhente dine varer hos os i Odense NØ, bedes du kontakte os, så vi sammen kan finde et passende tidspunkt. Afhentning/returnering på adressen kan kun ske efter forudgående aftale.

Returnering og byt

Du skal returnere varerne til nedenstående adresse:

Freelmo
Slåenhaven 32
5240 Odense NØ

Mail: info@freelmo.dk
Mobil: 93934094

Ønsker du at returnere til pakkeshop, kan DAO eller GLS benyttes med levering til:
OK Plus, Sandhusvej 19, 5000 Odense C.

Der modtages ikke forsendelser sendt pr. efterkrav eller uden frankering.

Hos Freelmo har du naturligvis 14 dages fuld returret. Du kan altså få pengene tilbage for din vare i 14 dage fra du modtager/afhenter pakken, til du meddeler os, at du ønsker at returnere varen (læs mere under næste punkt Fortrydelsesret).

Efter de 14 dages fortrydelsesret er gået, tilbyder vi desuden, at du i yderligere 30 dage kan få dit tilgodehavende sendt til dig i form af en rabatkode, som er gældende på www.freelmo.dk i to år fra udstedelsesdato.

Hvis du ønsker at ombytte en vare købt hos os, skal du blot lægge en ny ordre i onlineshoppen med den vare, du ønsker at bytte til, og gennemføre betalingen. Du skal desuden meddele os, at du returnerer den første vare, og når vi behandler din returpakke indsætter vi pengene på din konto (se mere længere nede under Fortrydelsesret og Tilbagebetaling).

Hvis du returnerer dele af ordren refunderer vi de returnerede varer, og returnerer du hele ordren til os, refunderer vi både varerne og den fragt du evt. måtte have betalt ved levering.

Fortrydelsesret

Den lovpligtige fortrydelsesfrist gælder i 14 dage, hvor du har ret til at fortryde dit køb hos os uden begrundelse. Fortrydelsesretten som starter fra den dag, hvor du, eller en anden person, du har udvalgt, enten får bestillingen leveret på den, af dig, oplyste adresse eller du, eller en anden person du har udvalgt, afhenter pakken i en pakkeshop og får den i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidigt, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, du har udvalgt, enten får bestillingen leveret på den, af dig, oplyste adresse eller du, eller en anden person du har udvalgt, afhenter pakken i en pakkeshop og får den i fysisk besiddelse.

I tilfælde af at fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftens- eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du returnerer varerne inden de 14 dage er gået.

Hvis du gerne vil fortryde dit køb, skal varen returneres til os. For at gøre brug af fortrydelsesretten skal du utvetydigt meddele, at du ønsker at fortryde dit køb. Du kan f.eks. sende besked pr. brev eller pr. mail. Du kan ikke blot undlade at tage imod pakken ved levering eller lade være med at hente den i pakkeshoppen.

Du skal returnere varerne uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du har informeret os om, at du vil fortryde dit køb.

Kunden betaler selv returfragten. Vi tager ikke i mod pakker, der returneres uden frankering eller som er sendt pr. efterkrav.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal enten vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, du har modtaget på mail i forbindelse med dit køb, eller anden dokumentation for dit køb i pakken (eksempelvis en note med dit navn samt ordrenummer).

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur, vi anbefaler at du sikrer at pakken er forsikret og at du gemmer det tilhørende track- og tracenummer.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, indgår ikke i fortrydelsesretten.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, på modtagelsestidspunktet af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Da varens emballage, har betydning ved gensalg af varen, vil det udgøre en værdiforringelse, såfremt emballagen er beskadiget eller ikke sendes med retur. Du bærer risikoen for, at varen er forsvarligt emballeret under returforsendelsen. Vi anbefaler, at du sender varen som forsikret pakke med PostNord – ikke med alternative pakkedistributører – da det gør det umuligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelsen. Vedlæg samtidig en kopi af fakturaen. Skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du ønsker at få tilbagebetalt varens pris.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis varens købspris retur. Vi refunderer vi din betaling til samme betalingsmiddel som du benyttede ved bestilling. Vi refunderer beløbet til dig hurtigst muligt og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Eventuelle fragtudgifter ved retur skal du selv betale. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder også leveringsomkostninger i de tilfælde hvor hele ordren returneres (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). Returneres dele af ordren refunderes leveringsomkostninger ikke.

Fra vi modtager din returordre vil du senest have pengene retur på din konto inden for 14 dage, men vi tilstræber at der går kortere tid. Beløbet vil altid blive tilbagebetalt til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved køb.

Find alle vores handelsbetingelser her