Persondatapolitik

Herunder kan du læse gældende persondatapolitik hos Freelmo.

Det er vigtigt for os hos Freelmo at dine personoplysninger er beskyttet. Denne politik informerer dig om, hvordan vi behandler dine personoplysninger og dine rettigheder. Personoplysninger er alle oplysninger, der direkte eller indirekte kan knyttes til dig som privatperson, f.eks. navn, e-mail og andre kontaktoplysninger. 

Kort fortalt behandler vi dine oplysninger af følgende årsager: 

  • I det omfang det er nødvendigt for at håndtere din ordre.
  • For at give dig information både via nyhedsbreve, tekstbeskeder og ved målrettet markedsføring på onlinemedier, i søgemaskiner og offline.
  • Til at kommunikere med dig og besvare dine spørgsmål (f.eks. på mail)
  • Til at håndtere produktanmeldelser.
  • Til at overholde obligatorisk lovgivning (f.eks. forbrugerbeskyttelsesloven eller bogføringsloven).

Vil du vide mere, så kan du læse nedenstående detaljerede beskrivelse.

 

Personoplysninger vi indsamler

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os. 

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante og gældende lovbestemmelser. 

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet. 

Når du besøger vores website bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere værdi hos de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies

Hjemmesiden anvender “cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med formålet at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx. virus.

Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering 

Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, så vil de annoncer du ser kun blive mindre relevante for dig, mens de vil optræde hyppigere. Du kan samtidig også risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til. 

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi bruger bl.a. cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop. 

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mail, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

For at freelmo.dk kan handle og levere varer indsamles og behandles dine persondata, når du foretager dig følgende:

– Besøger vores hjemmeside
– Gennemfører et køb af vores produkter
– Opretter en konto
– Tilmelder dig vores nyhedsbrev
– Anmelder vores hjemmeside
– Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Ved afgivelse af personoplysninger samtykker du i, at Freelmo behandler personoplysningerne, bl.a. at: 

  • Registrere de personoplysninger du afgiver, herunder navn, adresse, e-mail, telefonnummer og evt. andre oplysninger
  • Registrerer oplysninger om dine køb hos freelmo.dk

 

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mail indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Nets, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du under registreringsprocessen, eller på vores hjemmeside, har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mail til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket. 

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil kun blive opbevaret så længe det er nødvendigt. I visse tilfælde opbevarer vi dine data længere på grund af en retlig forpligtigelse f.eks. i forbindelse med betaling af en faktura, da vi er forpligtet til at opbevare betalingsoplysninger i 5 år jf. Bogføringsloven.

 

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger aldrig dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos BlueHost og betalingssystem gennem Nets, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i BlueHosts datacentre.

Vi bruger eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af produkter eller ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instrukser og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

 

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til support@freelmo.dk.