Freelmo opstod af flere forskellige grunde, og vi er enormt glade for konceptet, som det er endt med.

Vi brænder for at gøre noget der føles rart og sjovt for børn. Vi tror på, at børn skal have lov til at være børn; de skal have lov til at lege vildt og frit uden at føle sig begrænsede.

Vores erfaring er nemlig at det giver de gladeste børn! For os er barfodssko netop en kombination af alt dette, og det budskab ønsker vi at sprede, så alle har muligheden for at få information om barfodssko og dermed bedre kunne vælge det til.

En Lille Fortælling

Da jeg skulle finde de første sko til vores lille pige på ca. 1 år, syntes jeg, at ALT jeg fandt så for klodset ud og endnu værre føltes de meget stive og tunge. Det virkede så langt fra de strømper og overtræksfutter, som hun hidtil havde brugt, og jeg syntes, det var voldsomt at skulle komme de fine, små, bløde, heeelt perfekte babyfødder ned i sådan et par sko. Det eneste jeg fandt som føltes godt at skulle give hende på var sutsko, så jeg gik tomhændet hjem og begyndte at søge! Jeg fandt frem til begrebet barfodssko og faldt pladask for konceptet, så jeg bestilte straks et par barfodssko hjem til vores datter. Jeg var overbevist om, at det var det rigtige valg for os, og hun har altid kun brugt barfodssko. Der sidder med garanti flere med en lignende fortælling, og hos freelmo vil vi gerne gøre det nemmere for jer at finde barfodssko til børn. Vi har et ønske om at kunne glæde tilværelsen for så mange fødder som muligt, og vi vil gøre os umage med at forsøge at ramme modeller med forskellige pasformer og designs. 

Husk at I altid er velkomne til at kontakte os med både stort og småt, det kan være spørgsmål, vejledning, forslag osv. Vi vil glæde os til at høre fra jer!  De bedste hilsener fra Teamet hos Freelmo.