Returnering

Hvis du ønsker at sende en vare retur til os, kan du nemt oprette returlabel gennem vores returportal.

Vores returlabel koster 35 kr., og beløbet vil blive fratrukket refunderingen til dig, når vi modtager pakken.

Du kan lave en returlabel her. Du kan selv printe returlabelet, eller du kan benytte den QR-kode du får tilsendt på din mail. Så scanner de blot koden i GLSshoppen og printer labelet for dig - du kan altså bruge denne løsning, selvom du ingen printer har.

Ekspeditionen af din returpakke går hurtigere, hvis du vedlægger dokumentation med dit navn og ordrenummer. Det kan være en note du skriver eller du kan printe ordrebekræftelsen, som du har fået tilsendt på mail.

Sådan sender du nemt retur:

  1. Lav dokument med dit navn og ordrenummer
  2. Opret din returforsendelse (du kan lave en returlabel her).
  3. Pak varen/æsken forsvarligt ind (benyt gerne vores genanvendelige forsendelsesposer – tape IKKE direkte på skokassen)
  4. Du kan få QR-koden fra din e-mail scannet i GLSshoppen, så printer de dit label eller du kan selv printe det hjemmefra og tape uden på pakken
  5. Indlever pakken i den GLSshop, der er nemmest for dig at benytte

 

Ønsker du ikke at benytte vores returportal, men vil du selv oprette retur, skal pakken sendes direkte til: 

Freelmo
Gartnervænget Øst 24
Aasum
5240 Odense NØ

Mail: info@freelmo.dk

Vi gør opmærksom på, at vi ikke afhenter pakker fra pakkeshops.

Der modtages ikke forsendelser sendt pr. efterkrav eller uden frankering.

Hos Freelmo har du naturligvis 14 dages fuld returret. Du kan altså få pengene tilbage for din vare i 14 dage fra du modtager/afhenter pakken, til du meddeler os, at du ønsker at returnere varen (læs mere under næste punkt Fortrydelsesret).

Efter de 14 dages fortrydelsesret er gået, tilbyder vi desuden, at du i yderligere 30 dage kan få dit tilgodehavende sendt til dig i form af en rabatkode, som er gældende på www.freelmo.dk i to år fra udstedelsesdato.

Ombytning

Hvis du ønsker at ombytte en vare købt hos os, skal du blot lægge en ny ordre i onlineshoppen med den vare, du ønsker at bytte til, og gennemføre betalingen. Du skal desuden meddele os, at du returnerer den første vare, og når vi behandler din returpakke indsætter vi pengene på din konto (se mere længere nede under Fortrydelsesret og Tilbagebetaling).

Hvis du returnerer dele af ordren refunderer vi de returnerede varer, og returnerer du hele ordren til os, refunderer vi både varerne og den fragt du evt. måtte have betalt ved levering (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder).

Fortrydelsesret

Den lovpligtige fortrydelsesfrist gælder i 14 dage, hvor du har ret til at fortryde dit køb hos os uden begrundelse. Fortrydelsesretten som starter fra den dag, hvor du, eller en anden person, du har udvalgt, enten får bestillingen leveret på den, af dig, oplyste adresse eller du, eller en anden person du har udvalgt, afhenter pakken i en pakkeshop og får den i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidigt, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, du har udvalgt, enten får bestillingen leveret på den, af dig, oplyste adresse eller du, eller en anden person du har udvalgt, afhenter pakken i en pakkeshop og får den i fysisk besiddelse.

I tilfælde af at fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftens- eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du returnerer varerne inden de 14 dage er gået.

Hvis du gerne vil fortryde dit køb, skal varen returneres til os. For at gøre brug af fortrydelsesretten skal du utvetydigt meddele, at du ønsker at fortryde dit køb. Du kan f.eks. sende besked pr. brev eller pr. mail. Du kan ikke blot undlade at tage imod pakken ved levering eller lade være med at hente den i pakkeshoppen.

Du skal returnere varerne uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du har informeret os om, at du vil fortryde dit køb.

Kunden betaler selv returfragten. Vi tager ikke i mod pakker, der returneres uden frankering eller som er sendt pr. efterkrav.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal enten vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, du har modtaget på mail i forbindelse med dit køb, eller anden dokumentation for dit køb i pakken (eksempelvis en note med dit navn samt ordrenummer).

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur, vi anbefaler at du sikrer at pakken er forsikret og at du gemmer det tilhørende track- og tracenummer.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, indgår ikke i fortrydelsesretten.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, på modtagelsestidspunktet af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Da varens emballage, har betydning ved gensalg af varen, vil det udgøre en værdiforringelse, såfremt emballagen er beskadiget eller ikke sendes med retur. Du bærer risikoen for, at varen er forsvarligt emballeret under returforsendelsen. Vi anbefaler, at du sender varen som forsikret pakke med PostNord – ikke med alternative pakkedistributører – da det gør det umuligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelsen. Vedlæg samtidig en kopi af fakturaen. Skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du ønsker at få tilbagebetalt varens pris.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis varens købspris retur. Vi refunderer vi din betaling til samme betalingsmiddel som du benyttede ved bestilling. Vi refunderer beløbet til dig hurtigst muligt og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Eventuelle fragtudgifter ved retur skal du selv betale. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder også leveringsomkostninger i de tilfælde hvor hele ordren returneres (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). Returneres dele af ordren refunderes leveringsomkostninger ikke.

Fra vi modtager din returordre vil du senest have pengene retur på din konto inden for 14 dage, men vi tilstræber at der går kortere tid. Beløbet vil altid blive tilbagebetalt til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved køb.

Find alle vores handelsbetingelser her